Thursday, December 2, 2010

TAG dari DEPAN BILIK.





Salam. Salam 2 Disember.


Aloha. Aku penat.Penat sebab packing barang tadi. Tak ku sangka bah, tgk mcm sikit jak, sekali dipacking,punya banyak barang2xku.Baju2x x cukup bah satu bagasi,kasut2x pulak x tau mana mau diletak suda. Pening kepalaku. Arghh !








Anyway, aku dapat tag lagi. Kali ni tag dari DEPAN BILIK jak. Hihi ! Tag dari c Ezne Ezureen Rashid,housemateku di 3411.OK,mari mulakan.

1. Nama Blog dan kenapa pilih nama tu?
Nama blog ku MzYunsora Says. Kenapa? Saya guna nama Yunsora tu dari form5 lagi. Semua FS,MySpace,Formspring,Yahoo Mail,Youth Says even email guna nama ni.

2.Nama URL blog dan mana dtg idea tuh?
  MzYunsora89.blogspot.com. Dtg dr mana? Tak tau la. Biasa je nama ni. Standard gitu.

3. Method penulisan blog anda.
Kalau dulu masa aktifkan diri di blogger ni,cara penulisan agak fancy sikit, bahasa pun cikgu BM n cikgu BI boleh mengamuk ooh baca. Skang, cara penulisanku simple je dan kesalahan penggunaan bahasa dikurangkan. Malah, aku juga mengurangkan penggunaan bahasa rojak.Blog ni lebih ke arah personal dan sharing is caring session.Tak ada sebab2x lain.

4.Perasaan anda bila tgk blog orang lawa dan menarik tapi tgk blog sendiri tak lawa pun. *Rendah Diri sikit.
Biasa je, aku memuji didalam hati. Fikir di otak macam mana dia buat yang itu, buat yang ini.Blog aku cantik apa!  Huhu. Tak mau kalah juga. 

5. Bila wujudnya blog anda ini? 
Jap, aku p "view profile" dulu. OK,dah. Tarikh x tau, blog aku wujud April 2009 tapi aku aktif berblogging bulan Januari 2010.Jauhnya jurang tu.

6. Sapa orang yang pertama jadi follower anda.
Follower pertama aku nama dia Miezah, tapi blog dia sampai skang aku tak dpt tgk sebab dia x letak link pun dan tak ada gambar profile picture. Hmm.

7. Sila tag 5 orang dan bagitahu mereka.
Faezah, Shila,Shura, Linda, dan Wani.

Nampaknya, sampai disini sahaja sesi menjawab TAG dari DEPAN BILIK. Thanks Ezne sebab bagi TAG. Hati2x balik rumah ye. Selamat bercuti.

p/s: Masih rasa penat lagi.Aku lapar



3 comments:

mr_mrs mikko said...

uiseh.... rajin dia ari ni.
hihih..

Ifa Zafrah said...

Heee~ jgn lupa makan..

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

mr_mrs mikko : terpaksa RAJIN..huhu..

faezah : suda ku makan,makan roti..hukhuk!