Thursday, January 27, 2011

Kalau beginilah,kamu makankah?

Assalamualaikum W.B.T dan selamat bercuti kwn2xku. :))

Ho yeah, cuti untuk Mid Sem dah bermula tapi malangnya aku tak dpt balik Sabah. Sebab? (Sendiri mau fahamlah). Bertapa di kolej KHAR tercinte je la dan sempurnakan assignment yg suda mula mencanang tinggi.By the way, aku dah lama nak buat post ni.Post pasal restoran yang bertemakan tandas.Unik kan? Sebenarnya,benda ni dah lama,aku baca beberapa tahun yg lalu kat dlm komik  KREKO.Lamanya~

Restoran berkonsepkan tandas ni dah lama da wujud,sejak awal 2004 lagi.Hebat juga restoran begini ni sebab restoran ni dah mempunyai cawangan di beberapa tempat seluruh Asia seperti China,Hong Kong dan banyak lagi.Kat Malaysia pun ada jugak tau restoran begini.Kalau korang nak p,bolehlah berkunjung ke Penang sebab restoran ni terletak kat QueensBay Mall,Penang.Ish2x~ ada jugak ye restoran berkonsepkan tandas kat Malaysia. Tak sangka ai.







Adui~ Berselerakah aku makan? Huhu




Mangkuk Tandas jadi kerusi. Aiseh~








Adoilah,ndada selera ohh~



:))



Adedeh~

Gambar dr sumber Google dan BLOG ini

Kalau beginilah kan? Berselerakah kamu makan? HuHu,Kalau aku,memang sah2x x bleh but something new bah kan kalau kamu p makan di restoran begini.Ada berani? Teheee~


18 comments:

kHuza sweeT honEy said...

kedai mgkuk tndas tu kan...
minggu2 aku nmpak
sbb aku slalu shping d queensbay
hahaahha...
mmg aku tgo geli aa...

Nurul Faezah said...

Yayyyyyyyyyyyyy~~

mr_mrs mikko said...

eeeii..
benapsu jg dorg mkn.
yak!
hahaha

Alal Yaakub | PM said...

kalau sedap,bedalkan aje..haha

SheNn said...

@kHuza sweeT honEynah,kim slm sama kedai tu...huhu..

SheNn said...

@Nurul Faezahgelikah?? hahaha,makanannya sedap bah..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dah boleh bayangkan kalau fifiey makan d sna. mungkin at first rsa janggal, tp lama2 boleh adapt kot. kalau mknn best dan tak meloyakan. haha

SheNn said...

@mr_mrs mikkohahaha,tu la pasal..huhu

SheNn said...

@Alal Yaakub | PM Memang sedap,tapi..tapi...aishh..hihi

garfield88_aini said...

mmg kta rasa jijik nak makan atas mangkuk tandas tapi nie menunjukkan diorang nie mementingkan kebersihan dan keselesaan tandas sampai tandas pun boleh jadi ikon restoran tersebut...

atiEy_[azHa] said...

aku tak nak!! yeuh. haha

♥Devil Ayie♥ said...

yucks......its sucksss...x sanggup nak makan weiii

SheNn said...

@FIFIEY LYCHEE MARATIONhahaha,x meloyakan..?iya,maybe u rite,janji mknannya sedap mah..;))

SheNn said...

@garfield88_aini Orang Asia sangat Unik kan..:))

SheNn said...

@atiEy_[azHa] Hahaha,sy pun xnak..

SheNn said...

@♥Devil Ayie♥ samalah tp maybe makanan die sedap...

Amira Anorah said...

cuba bygkan tgh mkn shit..
whattt!
geli doe..huhuhu
walaupun sedap..tapi bila kita bygkan kita tgh mkn shit..kan geli tu..hahaha

SheNn said...

@Amira Anorah Hahahah,makan tutup mata...