Monday, January 31, 2011

Thanks AWAK bagi AWARD : MAMAT :))

Assalamualaikum w.b.t dan selamat hari Isnin. :))

Fuh,akhirnya dpt jugak aku berada di atas garisan a.k.a online. Rindu sangat kat blog aku ni. Hidup terasa kosong jika tak buat entri biarpun satu hari sahaja. Jadi, hari ini,aku nak 'dating' ngan blog aku satu hari. Hihi.Sebagai pembukaan,sy nak tunaikan dulu award yg sy terima beberapa hari yg lalu.

Terima kasih berjuta2x kat Encik Mamat sebab bagi AWARD ini kat saya. Tak sangka tau.Cantik AWARDnya.




Untuk Encik Mamat,aja-aja fighting dalam berblogging. OK? Saya suka kalau awak berblogwalking,terserlah keikhlasan disitu.Teruskan ye ! Saya akan sentiasa" keep in touch" dgn blog awak Encik Mamat. Teheee..Kata org Jepun, GAMBATTE KUDASAI ! YOSH !! :))



2 comments:

Matika said...

huhu..terima kasih awak..
terima kasih untuk semangat tu..

entry yg akan datang ni..
mamat letakkan nama awak aw..

SheNn said...

@Matika hehe,Okai~ chayo2x tau!