Saturday, February 5, 2011

Past is past konon. Cakap tak serupa bikin !

 Assalamualaikum W.B.T dan selamat malam korangg!! 

Aku tak puas hati la tgk dia dan si dia ni. Dia ckp biarlah kunun,past is past kunun. Buka buku baru kunun. Tak mau difikirkan lagi,tak mau dikenangkan lagi. Sebab kalau dikenangkan,bikin sakit hati jak kunun.Tapi..tapi.. masih jugak dia ungkit2xkan.Masih juga dia kenang2xkan. Yang sudah tu sudah la bah. Perkara dah dijelaskan juga. pun. Tak payah la nak kecoh2x lagi kat FB sampai nak kutuk2x dia. Cakap dia x sembahyang la,cakap dia munafik lah,cakap dia begitu la,begini la.Hellooo, tiada manusia yg sempurna ok.  Agak2x la bah.Tak pandai habis cerita kamu kalau begitu tau. Cakap tak serupa bikin ! Past is past kunun. Haishhh~ Bukan nak memihak dia tapi aku tak suka la tgk perangai korang begitu. ANNOYING!


SENYUM.

What goes around comes around . Just move on with your life. Tak payah nak kecoh2x kat FB dok kutuk2x family sendiri. Bikin tambah dosa jak. 


2 comments:

Nurul Faezah said...

Huhu~ skrg apa2 jak suma dipost d fb. hal kluarga plak tuh.. Aku pon mcm mo cekik jak org yg bcrita d fb.. huh!

arep_lockermonth said...

salam kenal! arep dah follow blog kamu! senang2 singgahlah blog arepnakbebel k!kalau nak follow balik pon ok gak hehe!~


http://myamigosspace.blogspot.com/