Saturday, August 20, 2011

VIDEO ini menyedihkanlah.


Assalamualaikum W.B.T and hello0 y'all !



Video kat atas tu  memang menyedihkan. Kata org, mostly ppl yang tgk video ni MESTI akan nangis. Well, hell yeah, after tengok video ni, aku nangis. Paling terkesan masa last2 part dlm video ni, satu baris ayat wat aku rasa sebak betul.

"There are no perfect fathers, but a father will always love perfectly"

Huah, sedih aku sekali tgk part ni. Aku terus teringat kat ayah aku. Well, dulu masa zaman sekolah menengah hubungan aku ngan ayah aku tak rapat sangat.Kami jarang bercakap,kalau ada perlu jak, baru kami bercakap.Kami tak akrab sangat dulu. Maybe sebab ayah aku jarang kat umah and aku jarang jumpa ayah aku. And sometimes i hate my own father. Sometimes la and kadang2x for certain reasons. Skang pun kami tak ok sangat tapi taklah teruk sangat. Kami masih bleh lagi bergurau senda and berbual-bual. Tapi itu pun kadang-kadang la. Hehe.

So, lepas aku tengok video kat atas ni, aku jadi sebak jadinya. Teringat macam mana layanan aku yang dingin kat ayah aku masa dulu2x and my bad thougt pasal dia. Aku rasa sebak yang amat. Terdetik terus kat hati aku, "Yeahh, Dad. I''m so sorry dad  and I love you for what you have done to me."  Saya tahu ayah mcm mana orangnya. Saya tahu ayah sayang saya tapi ayah tak suka tonjolkan rasa sayang tu kat saya. Saya tahu ayah tak romanti orgnya. Hahaha !  Takpe, saya tahu sebab saya pun macam tu jugak. I LOVE YOU DAD.:)



2 comments:

hana szied said...

walaupun buruk ayh kita, dia ttp ayah kita. takde dia, takde kite..~

anak anak cermin kpada ibubapa :)

Long Haffiz Long Hassan said...

Okay..
memang best :D