Saturday, October 1, 2011

Sebenarnya kan.



Assalamualaikum W.B.T and hello u olls !


Rasa-rasanya kan, bolehkah kita dapat jalan raya macam kat bawah ni dari Semenanjung teruss ke Sabah. Akan adakah? Kalau adakan mesti shiok giler ni. Jimat gak tambang aku,tak payah nak naik kapal terbang sokmo,mau jugak rasa balik Sabah naik kereta or naik Bas.Boring kot naik kapal terbang jak. Hahah ! ( Agak shengal di situ )






Sebenarnya kan, buat masa skang aku nak sangat balik Sabah sebab sebenarnya aku belum dapat terima lagi yang aku kat Tanjung Malim dah walau dah 3 minggu aku kat sini.In other words, I'm not happy here for some reasons. Aku fed up.Well,life must go on and for this sem,kemungkinan besar aku akan hidup sendiri-sendiri. Maybe sometimes aku akan makan sorang2x,jalan sorang2x,buat semua sorang2x.. Wah patheticnya hidup aku kalau begini jadinya. Huhu. Its OK lah. Aku dah prepared gak and aku dah agak benda begini akan jadi.Aku malas nak fikir dah. Layan Running Man lagi bagus.

Oklah,aku dah penat mengarut entah apa-apa  kat sini. Jom tengok Running Man . Gud nite peeps.


* Manusia ni penuh komplikated.hurm.Oh ya,hello OKTOBER !


4 comments:

Nurul Faezah said...

Betul. huh

mr_mrs mikko said...

uish,lo ada jmbatan tu... pnt jg drive tu kaaann... gilaaaa panjang tu kalo ada... kalo putus nda taw mo lari pigi mana..lautan luass.. hihi

shafiqabdshukor said...

kalau penat..
nak rehat macam mana tu..
hehehehe

EYQASARA said...

ciannye.. kat tjg malim ye.. eyqa pun umah kat sane... (^^) klu boring2 jom contact2.. hihi.. ;)