Friday, November 11, 2011

Susahnya Angau Suka.

Assalamualaikum W.B.T and hello uols.

Jatuh cinta? Suka kat seseorang? Pernah mengalaminya? Ofkoslah kan. Wah, susahnya bila kita dah tersuka kat someone. Macam-macam kerja gila dilakukan. Aigoo.Aigoo. Awak muka suci,awak curi hati sayalah. Gembira hati kalau jumpa awak tapi saya tak berani nak tgk muka awak. Terlalu suci. Nampak cahaya berkilauan kat muka awak. Aigoo.Tolong.Tolong. Aku harap ini hanyalah temporary feeling jak.. Harap-harap lah.



Sweet jugak kalau jadi macam dlm movie ni kan? Ecengg.



Apapun, cantik tarikh hari ni. Sekali je dalam seribu tahun. Dah wat sesuatu yang bersejarah dalam hidup hari ni ke? Untungglah kalau korang ada buat. Untungglah. Sapa yang kahwin hari ni.Tahniahlah. :P


3 comments:

Nurul Faezah said...

Haha~ =P untonglahhhhh~

Prasetyo said...

Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

Thanks for share.

Aniz said...

alamak..kalau bkn temporary feeling camana??? hehehe