Saturday, January 14, 2012

Janganlah HEARTLESS sgt oi !

Assalamualaikum W.B.T and hello uols.

Aluhaa ! Apa nak jadi dengan dunia ni. Makin hari makin pathetic. Tadi tengok video kat bawah ni. Pergh.Geram aku  tengok, siap cursing lagi. Entah betul,entah tidak. Kalau la betul, wah, aku thumbs up top comment kat video yang berbunyik " China is the PATHETIC country." Sampai hati mereka biarkan dan tengok je. Agak-agak ar. Kalau ye pun terikat dengan "Kalau you tolong, you yang akan bertanggungjawab", rasional sikitlah. Sangat heartless punya society. Damn shit punya systems ! 




Jadi, janganlah jadi macam orang-orang kat dalam video atas tu. Do have sense of humanity. Kindly help each other. Jadilah orang yang berfikiran rasional dan bertindak secara rasional. Pesanan untuk diri jugak ni. Hehe.Kan best kalau kita jadi macam kat video bawah ni? Aman dunia.




PEACE !

1 comment:

**::CIKNUURUL::** said...

dh xde sifat kasih mengasihi dh diorang ni,.pandang org cm bnatang je..erm,dunia oh dunia..