Saturday, November 13, 2010

OVER sudah antara kita !




Salam.Selamat bersukaria.

Aloha ! Annyeong org2x cute ! Aku mau luah perasaan ni. Bolehka? Selepas 3 hari yg penuh kesengsaraan,penuh tekanan,penuh emosi,dan penuh kegilaan, akhirnya ! akhirnya ! aku ulang lagi  AKHIRNYA !! Sesi pendaftaran  kursus mnggunakan MYSIS yg paling bengong tu suda berakhir. Akhirnya tepat jam 4.25 pagi begitu aku dah selesai add semua kursus yg aku nak untuk sem depan. Kegembiraanku  waktu tu,hanya aku dan Allah S.W.T jak yang tahu.Apa ndaknya, selama 3 hari aku x cukup tidur,maybe dpt tidur 5 jam untuk 3 hari tu..sandinya la bah !Bab makan2x pun, kesian bah ! Sampai membongkar almari ! (yang terasa tu jgn marah ya  haha ! ) . Bab kegilaan, nah, tak tau la mcm mana mau ckp, mmg betul sot la time tu. Apa pun, I say ALHAMDULILLAH sebab semua ni da berakhir. Satu pengalaman yg  penuh tekanan dan mungkin agak best sikit sebab macam2x luahan perasaan yg bolehku nampak di FB. Bak kata pakcik hensem tu ( hensem ke? ) Macam- macam ada bah ! 



Motif !

By the way, inilah kursus2x yg telah ku daftarkan. Tengoklahh. ! Tak mau tgk, ndak apa la. Hmm.Aku dapat add TAE KWAN DO ! Gembiranya !




Setelah didaftarkan, jadualnya yg terhasil jadi begini. Taraaa ! 




Tentang jadual ni : Cukup "pack" !  paling ndak best hari Isnin sampai Khamis kelas jam 8 PAGI ok ! Adoiilah !  Apa pun, whatever la ! Ini yang the best .


Sebagai penutup kata,saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd sahabat2x yg bnyak menolong spnjang pndftaran ni, terutama Faezah the BEAUTY, Shila c Kambing Biri2x cute, Ibu comel J, n Hot Fara. Graciaz muchachaz. Banyak stress,banyak gembira. Apakah? 

Satu lagi,silalah upgrade MYSIS tu. Sistem yang sangat mengecewakan ! Manyak susah oh !

p/s : Ooh I miss Justin Timberlake and Britney Spears !

4 comments:

Ifa Zafrah said...

Ngeng~ cuma stuju bab Faezah beauty jak.. hak3

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

aku da agak da..hmm!

awein said...

uyoo best kamu kan kena bagi jadual terus...huhu

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

kena wat jadual sndiri..huhu