Sunday, December 5, 2010

SUNYI itu ndak BEST !




Salam.Salam indah permai bumi Tuhan.

Buenos nochez me amigo y me amiga ! Comosta? Hihi ! Harapnya baik2x jak ! Kalau harinya tak berapa baik, chill la ! Try your best to keep ur happiness in your life. Sebenarnya aku di sini suda merasakan bahang kebosanan di rumahku ni. Kolej KHARku yang tersayang da semakin sunyi.Semua da berpulangan.Aku hanya mampu memandang mereka.Cuti suda pun bermula.




By the way, hari ini dan semalam aku menyibuk2xkan diri dgn menghantar teman2x terhebat dan tersayangku balik. Semalam, jam 11.30 mlm ( agaklah ), kami ( aku,Faezah, Fara and J ) hantar Shila pulang Sabah naik Air Asia. Aisemen ! Kononlah.Kami just temankan dan hantar dia naik bas ke LCCT.Shila agak WOW mlm tu mcm mau p Dublin jak dia dengan baju ala2x Geum Jandi nya. Sampai je kat stesen bas, banyaknya budak Sabah dan Sarawak balik. Huhu.Agak sebak sikit, sebab aku yang rajin balik Sabah ni tidak akan balik Sabah kali ini atas sebab2x yang penuh rasional. Selalu balik ngan Shila and Khairil. But this time, just doang dua je la balik.Satu lagi, aku da naik muak dgn soklan, Balik Sabah tak?? Bila balik? Huargh ! Jgn la tanya bah. Sedih aku menjawab soklan kamu ni. Anyway, sesi penghantaran Shila tamat dekat jam 1.20 pagi ( rasanya lah ). Lambat betul bas sampai !



Hari ni pulak hantar Fara and J. Untuk Fara, hanya aku sorang je yang mengiringi keberangkatan dia pulang ke Pahang. J and Faezah tak dpt hantar atas sebab2x tertentu.Fara, i'll be missing you babe ! Anyway, best chitchat with you this morning. Malam ni, kena iring J balik Kedah pulak.J yang ajar aku cakap " hangpa teghuk" haha! Apapun, aku akan merindui kamu bertiga ! ( Faezah tak yah,kan Faezah ? ). Oh ya, Mimi syg, thanks tau bagi suprise present for me. It so sweets ! For, Nor and Mimi, i gonna miss both of you too !Lepas ni tggl aku dan Faezah je, arghh ~ aku dapat merasakan kesunyian yg bakal aku tempuhi esok.Its OK, satu hari je,esoknya lagi mudik ke Seremban.

An hell yeah, untuk cuti ni aku dah wat HOLIDAYLIST untuk penggembaran dan pertapaan aku di Kampung Chenor,N9. Aku akan pastikan aku takkan mati kebosanan dan kesunyian bersama-sama Faezah di sana. I WILL !! Yang pastinya, semuanya pasti best2x sahaja! Tak sabar nak p sana. :))


Aku nak wat Kuih Kacang ni nanti. Yehaa !!

OK,da abis cerita. Masa untuk makan keropok BIKA. Post kali ni mcm lain sikit. Tak tau pulak apa yg lain nya. Anyway, happy holiday yo for those who in holiday.

ADIOS and GRACIAS for read this.


5 comments:

Ifa Zafrah said...

"Jgn mkn kropok bika sndiri2..=("

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

Bah,aku simpan utk kau..haha! (tengah makan smbil bogwalking) muahaha!

Ifa Zafrah said...

Haha! Nanti xsedar2 abis. hak3~

awein said...

ui rajin juga ko hntr member2 balik :)

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

awein: haha..biasa lah,tahun depan baru jumpa..:))