Tuesday, January 11, 2011

AAL IZ WELL !

Assalamualaikum dan oyasumi nasai.

Annyeong geng. OK,i think hampir seminggu lebih da aku memulakan kuliah untuk semester ni.Well,everything just fine and amazing.For sure it seems that this semester gonna be more interesting than last semester.YES !Rasanyalah.Anyway,semester ni aku dapat new roomate and new housemates again.Kali ni roomate aku berasal dari Johor tapi dia menetap kat Seremban.Isma namanya. Comel orgnya.She's look stylish.Nampaknya semua roomate aku dari semester lalu and semester sekarang ni berasal dari Johor.Hmm,ada something ka ni. Hihi.And one more, my housemates semua happening gilerrr ok. SUKA! SUKA! SUKA!

Kolej KHAR ku syg !


Sekali lagi semester ni aku stay kat blok 3.Jodoh aku ngan blok 3 sangat kuat.Bhahaha! Satu hal lagi, aku still stay kat tngkat 4,dulu 3-4-11,skang pulak 3-4-7.Yang tak syoknya,baru ku tahu,tingkat ni terkenal dgn hantu yg selalu lepak kat watercooler.Adoilah!Nasib baik aku tak jumpa lagi hantu tu sebab sem lalu aku selalu balik pukul 1-2 pagi disebabkan urusan negara.Teheee ~. Whatever la sana.Satu hal lagi yang menggembirakan aku,Fara,J and Faezah satu blok ngan aku kali ni manakala ( aiseh) c Shila cute pulak masih kekal d blok 1..hukhuk !


Fara,Shila,J and Faezah ! :))


OK,selepas bercerita pasal blok dan housemate,aku mau cerita pasal studyku pulak. Studyku AMAZING. Setiap pagi kena bangun jam 6pg ( sebab kelas jam 8pg),lepas tu kena berbaris di barisan yg sangat la panjang. huhu. Suda ku bilangkan tadi,semester ni sangat INTERESTING dan AMAZING sebab aku yg lembik ni akan menghadiri kelas TAE KWAN DO sem ni.Yuhuu! Yang bestnya lagi,akhirnya aku dpt amik kelas Japanese Language tahun ni. I am so eager to study Japananese language.Satu perkara yang amazing lagi ( mau berapa "kali" dah,hihi) rasanya semester ni, aku akan more to reading book and English novels sebab aku akan banyak membaca buku2x comel ni.Makanya,aku akan kurangkan Korean and Japanese Drama this sem. Kita tengok sakan sampai ndak ingat dunia cuti 4 bulan nanti.yehaaa !!


Reading is SEXY ! yay !


Well,that all for now,tak tahu nak cerita apalagi.Dah habis da kot. So,konklusinya disini hopefully everything gonna be INTERESTING and AMAZING as I expect. AAL IZ WELL. Aku masih angau dgn 3 IDIOTS. Hehe!



8 comments:

tqa said...

aku pn rasa cerita 3 idiots tu supercool!

will show you a pic of my dad's prof.
lebih kurang virus! hahaha

mr_mrs mikko said...

hahaha..
aku suka gila jg sma 3idiots tu..
3x tgk pn nda bikin boring.
mc lg aku ktawa.

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

Sngat best kan! Lagu dia perghhh! best lahh! huhu

Ifa Zafrah said...

Naa.. Ini yg buat aku xsabar tengok nih..

Qu azniza ;) said...

bestnya... kitorg dpt ambik bahasa arab jer
uwaaaaaa..
xde pilihan

anamizu said...

study di upsi ye??
tak jauhla dgn cik ana..
cik ana tggl di felda besout..hihi

SheNn said...

@Qu azniza ;) Bahsa Arab best apa..hihi

SheNn said...

@anamizu Iya...dekat je la..:))