Monday, January 10, 2011

Ana Raffali vs Hee Chul?

Assalamualaikum geng. Salam Hari Isnin.:))

Aloha! Nampaknya Anugerah Juara Lagu da tamat. Sapa menang? Ana Rafali yang menang tapi  ramainya juga yang tak suka Ana Raffali menang.Sebab apa,tak tahu la. Ai suka sebab lagu tu ai suka. Haha! Dapat ku lihat perasaan tak puas hati,kecewa,marah,perasaan terkejut disebabkan keputusan AJL kat FB and Twitter mahupun di blog.Begitu juga kat tempat tv di kolej umah aku (KHAR), lepas je tahu Ana Raffali menang,hampir semua mengeluh frust dan terus blah dr tempat tv tu. Lucu2x ! Apapun , a big congratulations to  Ana Raffali ! Ho yeah ! Tapi kan, aku tak puas hati sikit ni, aku rasa kan Faizal Tahir yg patut menang AJL ni especially lagu Selamat Malam ( lagu feveret aku bah )!  Hmm. Ndak apa lah ! Kecewa sikit ngan keputusan  AJL kali ni.



I love ur new hairdo ! Ahh Hee Chul oppa ! <3


Namun begitu, its OK lah,di sebalik perasaan kecewa sikit tu ada juga terselit kegembiraan sebab Kim Hee Chul my super bias in Super Junior is trending in TWITTER. ClapClapClap ! Suka! Suka ! Suka ! Saranghae oppa! Proud with you tau ! hahahah ! Number one OK ! 





So, habis cerita.Pokoknya cni Ana Rafali menang AJL( Hmm?).Kim Hee Chul trending di twitter( yehaa!) dan yg paling best Manchester United menang(yes!)

2 comments:

Zaiya said...

ni mesti kerja orang yg nda da kerja... hahahaha
kilik

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

memang pun..hahhaha...