Thursday, January 20, 2011

Aku JATUH CINTA ?

Assalamualaikum W.B.T dan Selamat Tidur.

Selamat malam. Sebelum terjun dan tidur kat katil,aku nak meluah perasaan dolok. Hihi. Aku rasa aku jatuh cinta la. Dengan siapa? Dengan Domo-Kun. Teheeee.

Domo-Kun! Kau cute la. Saya suka lah sama kau. Kamu pakai apa ya sampai aku jatuh cinta sama kamu. Kau x secomel Hello Kitty pun. Comel lagi Hello Kitty. Domo-Kunnnnn,aishiteru.(yakkksss!) Anata KAWAII des! Sekarang aku dah ada target baru lagi, aku nak kumpul barang2x bercirikan dan bermukakan kamu untuk tatapan mataku. Miahahaha!



Domo-Kun warna PINK? I LIKE very2x MUCH.



Domo SquarePant..hihi.




Uiinaa,Domo-Kitty,hahaha. 




SWEET,Domo <3 Kitty. Ai suka sgt2x ! 


Trivia Domo-kun

 Domo ni dibayangkan sebagai seekor makhluk aneh yang menetas dari sebiji telur.

*  Domo suka makan gulai daging dan ubi kentang.

*  Domo paling benci EPAL.

* Kalau Domo marah atau gementar kan,Domo akan jadi kembung.

Domo tinggal dalam sebuah liang bawah tanah.

* Paling penting, apa itu Domo, Domo ni ialah maskot rangkaian televisyem NHK Jepun yang muncul dalam beberapa sketsa animasi gerak henti 30 saat yang berfungsi sebagai pengenalan rancangan.

( Sumber dari Wikipedia. )





OK,masa untuk TIDUR. Lepas ni nak tgk video Domo-kun kat YOUTUBE. Good night yo. I LOVE you DOMO-kun. Tehee !


5 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah folo ur blog..**157

Pinung is VizarD said...

lawak ni..
jatuh cinta sama domo..heheh bagus2..kiut2..

SheNn said...

SR : salam,thanks ya,da singgah blog kamu and follow,kalau senang,dtg la lagi blod saye..hihi

Pinung is Vizard : Hahaha,cute bah dia,tapi minta bah aku link blogmu,x dpt aku mau lawat blogmu..hihi

BilaGadisBercerita said...

comel btul domonye shenn :)

SheNn said...

Kan2x..SANGAT Comel..hihi