Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Assalamualaikum W.B.T dan Selamat berkuliah korang.Hihi.





OK,aku nak join jugak.Aku nak jugak blogku masuk senarai bloglist Abg Ben ni.Maklumat lanjut? Sila klik gambar kat atas. :)



1. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini?
Sehari sy akan update 2 atau 3 kali kalau hari tersebut tidak memenatkan.Kalau sgt penat,saya akan update sekali je hari tu. Jumlah entri sehingga hari ni da masuk 212.

2. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI?
Kenapa brminat? Sebab dari dulu lagi ada hati nak masuk bloglist abg Ben ni dan sekarang peluang dah ada, apa lagi,jgn sia-siakan. Melalui bloglist abg Ben,kemungkinan blog sy untuk dibaca tu ada. :))


3. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Sekiranya blog ku jadi popular,aku nak buat mcm2x segmen kat blog aku mcm yg blog Abg Ben selalu buat.Kalau blog dah jadi popular(kalaulah), sy kenalah tingkatkan kualiti entri2x sy kat blog ni. :))

OK,done! Semoga berjaya~ hihi


2 comments:

Imran nyambek said...

semoga berjaya.yyyaaaarrh

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/01/lulu-sedih.html