Thursday, January 27, 2011

My LUCKY FOLLOWER

Assalamualaikum W.B.T n Good Morning yo ! 

Yehaaa, korang2x, suka nombor yg mana? Kalau ai kan, ai suka nombor 2 dan nombor 8, and guess what? Teheee, hari yg aku plg tunggu2x dan hari tu telah muncul hari ni, follower blogku yg ke 222,yay,aku suka tgk ooh nombor tu. Terima kasih sgt2x untuk pemilik BLOG cute ini sebab sudi follow blog ai yg tak seberapa ni. Rasanya ni BLOG couple. Sweet aww !Jom terjah blog ini. Hehe.



Jadi dengan ini, dengan persaan gembira aku nak bagi HADIAH sweet utk follower aku yg bertuah ini.Tak mahal sgt lah tapi janji ai ikhlas. Hehe.Yeppie ! Follower ke 888 bila lagi? Tunggu tahun depan,hahaha~


6 comments:

yaa san said...

awak2,betol ke awak nk bg hadiah kat saya??hehhehe...suka2..=)

padle said...

aku pon nak hadia gak!!!!

padle said...

aku pon nak hadia gak!!!!

padle said...

aku pon nak hadia gak!!!!

SheNn said...

@yaa sanawak2x,ye la..hihi...

SheNn said...

@padlehahaha,tggu la sy buat Giveaway..hihi