Saturday, January 8, 2011

SayasukaBELOGsaya !

Assalamualaikum. Salam hari Sabtu semua !


Hari ini adalah hari yg sangatlah memenatkan ok.Maklumlah,hari pertama kelas Tae Kwan Do bah tu, penat bangat eh dgn "Warm Up and Basics Technique".Penat dan confirm esok badanku akan sakit. Tunggu jak la ! By the way, setelah bertungkus lumus selama 2 hari,ceewah, aku dah siap renovate blog aku. Tggl satu je nak ubah,letak header baru.Skang guna permanent header dulu sbb new header dalam pembikinan. Aiseh ! OK, nak tanya,ok tak blog aku? Berat ka? Kalau berat,membagitau bah,jgn diam2x dong.Almost everything I change in this blog. Mata pun dah sakit sebab asyik hadap laptop semata2x nak coding template blog ni. Nasib baik semuanya menjadi atas bantuan blog tutorial.Hihi.


Smart la derr ! :))


Masa aku sibuk dgn me"renovate" blog ni, hatiku berkata,napa lah juga mau wat blog cantik2x ni.Tak boleh ke buat yg simple2x jak.Kan SIMPLE lagi bagus. Yang penting isi entry mah. Hihi. Tapi,apapun,bagi aku,kalau aku tgk blog aku cantik dan cute even tak cute dan cantik pun, aku akan rasa bersemangat dan suka untuk berblogging. Itu pada aku lah. Lagipun, aku sangat suka dgn design2x blog ni.BEST !! Aku suka tgk blog2x yg cute dan kemas serta  lagu2x yg best. Kalau boleh, mahu seratus kali "view blog".Hehe ! Anyway, blog archieve aku pun dah berubah,post2x ku yg dulu tu boleh refer trus kat calendar tu. Konklusinya disini, aku suka dgn wajah baru BLOG ku. Kemas gitu. Kan?Kan? Hihi.

 SayasukaBLOGsaya!

P/s: Minta tolong bah,kalau blog aku ni berat nak loading,bagitau bah.Kalau ada yg pelik ttg blog ku ni,gtau2x kunun.Peace !

1 comment:

najwa napatah said...

ok la kak..cantik sangat:)
x berat pon..ok je:)