Friday, February 18, 2011

Contest " Comelnye Berbaju Kurung"

Assalamualaikum W.B.T gudnite again ppl !Hehe.


Iya,sekali lagi. Kali ni tag dari si comel Khuza dan Faezah . Dua org yang berlainan,tapi satu tag sama.Terima kasih ya dgn tagnya Mbba Khuza dan Mbba Pejah. hehe. Contest kali ni berbunyi begini " Comelnya Berbaju Kurung". Wah,comel bunyinya. Teheee~ . Contest ni dianjurkan oleh si comel Cik Siti Khadijah.Ikhlas puji ni k. Memang comel.



More information? Just click the picture above.For sure, this contest end on 20 February 2011.
 JOIN.JOIN.JOIN.





Kenapa aku rasa perempuan pakai baju kurung itu comel?

Comel itu HARUS kata Si Shila. Haha! Kenapa comel? Comel sebab kita dapat tutup aurat kita sebagai seorang Muslimah.Dah tu, nampak ayu lagi kalau pakai baju kurung. Hang minah rock2x macam manapun, kalau dah pakai baju kurung tu especially time raya,perghh..terserlah keayuan dan keperempuanan tu pabila pakai baju kurung.


                                        Pendapat tentang baju kurung

Seriously, hampir 80% hidupku di UPSI pakai baju kurung. Bagi aku, baju kurung is the BEST outfit for me. Baju kurung buat aku rasa ayu dan lemah lembut gitu ( Errr?? ). BEtullah! hehe  Baju kurung skang banyak fesyen dah. Corak yang cute2x,comel2x,cantik2x pun banyak. So, there is no reason for us to say that "baju kurung" is out of fashion.. Okai! Bagi aku,sapa2x yang pakai baju kurung memang nampak ayu,sopan,comel, dan nampak suci gitu.:P


Follow pun dah,letak gambar pun dah,skang nak tag yang lain pulak.Jadi,disini, aku nak tag

Gie
Wani
Zaiya
Linda
Shila 

OK,done. Goodluck yo!

p/s : So sorry guys and girls, i only can update till here. I'll continue tomorrow. My internet line tonight so sucks !

2 comments:

~sii keciq~ said...

shen2 cumil bha .. hihi :)

SheNn said...

@~sii keciq~ hehee cumil ka?? Baru ku tahu..ekekek~