Friday, February 11, 2011

Pak Cik A oh Pak Cik A !

Assalamualaikum W.B.T and good morning peeps !

Jam menunjukkan pukul 2.45am, pagi kan? Jadi Selamat Pagi yo walaupun korang tengah tidur sekarang. Mode skang? Layan lagu Shakira dan lagu2x Spanish yang lain sambil update blog. Nampaknya,Mr A a.k.a PakCik Assignment dah mula menyelubungi hari-hariku. Hari makin sibuk ok, banyak buku kena baca. Pembentangan dah bermula. Diri dah sibuk dgn discussion sana, discussion sini. Mid term? Tak tahu lagi. Oleh sebab itu,berkemungkinan, aku akan update satu entri jak satu hari buat masa ni. Buat masa ni PakCik Assignment menjadi keutamaanku yg paling penting sekali. Tak boleh dipandang remeh temeh seperti yang aku lakukan semester lalu. Gara-gara Pakcik ni, pointer aku jatuh terguling-guling. Huhu. Ini tak boleh jadi. Pisang takkan berbuah dua kali lagi.Takkan sama sekali.





Konklusinya, aku tak dapat nak update selalu lah sekarang, tak dapat la nak blogreading selalu.Takpa kan? Ok lah,Lala land dah panggil dah. Tidur time! Esok nak sambung baca Macbeth dan To Kill a Mocking Bird. Aku kena habis baca dua buku tu minggu ni juga. Chayo2x ! Anyway, Happy 1st Anniversary YongSeo Couple. Dah setahun korang bersama kan. Aku harap sgt korang akan jadi  REAL COUPLE. Harap sangat2x! Love YongSeo Couple!



Happy ONE YEAR Anniversary!

1 comment:

Wen said...

alooo tq singgah blog kite.. hehehe
Vote me no. 7 at....


http://salam1malay.blogspot.com/2011/02/undian-bagi-ga-umar-dah-dibuka.html