Wednesday, February 9, 2011

Truly BLAST day!

Assalamualaikum W.B.T dan selamat malam korang.

Ola me amigos ! Rasa mcm dah lama x update,hmmm. Sorry sangat2x sebab tak blogwalking 2 hari yg lalu. Jarang update 1 hari yg lalu. Hehe. Sorry sangat2x ye.

I'm SORRY,I'm SORRY,I'm SORRY,I'm SORYY,I'm SORRY.
(ala-la Anwar Hadi)


By the way, entri kali ni,aku nak habaq kat hangpa semua pasai birthday aku smlm. Hehe~ .I really2x had a blast day yesterday.What a day. Kalau bleh, aku tak nak hari semalam berakhir. Hari yg sangat menggembirakan even memenatkan dan sedikit sedih.

Pagi 

Keluar rumah je, jiranku yg minat fotografi (Juvita)  sang a birthday’s song for me. Lepas tu,dpt wish pulak dr my BEST BUDDIES. Sempat lagi salam bersalaman dan peluk-berpelukan walaupun hakikatnya kami dah lambat ke kelas.Kat kelas pulak, ada suara2x halus wish birthday tapi tak tahu siapa sebab masa tu agak kelam kabut,pensyarah dah masuk kelas. Agak ketakutan.Nasib baik,pensyarah jenis yg sporting glerr! Fuhh.

Lepas kelas, kawan2x TESLians kat kelas nyanyikan pulak birthday’s song. Wahh,terharu seyhh,tak tahu nak ckp apa.Tak terkata lah. Korang, i love you korang.Hehe.My dear Mimi and Nor, thank you very much for the cute card. Friends forever !! OK? Lepas pulangkan buku kat perpustakaan, kami ( Nia,Faezah,Shila,Fara,J dan saya) mudik ke pekan Tanjung Malim. Bukan nak celebrate tapi nak beli barang-barang rumah. Beli barang2x rumah mcm nak kenduri je ( dlm 8 plastik besar la,rasanya ). Perghh, memang berbelanja sakan la semua sampai kereta pun penuh ngan barangan yang kami beli.Apapun,best! Sangat best!

 
Lovely TESLians.

Tengahari

Online jap,then check my Facebook.Terharu aku tgk Facebook tu,hukhuk,korang2x,thanks sangat2x sebab wish aku yg x seberapa ni.Another reasons why I adore Facebook. Ah-ha. Then off to Japanese class.Sempat rehat 1 jam je lepas balik dari pekan tu. Agak penat dan lapar.Faezah syg,thanks masakkan aku and J lunch. Hehe.

Petang

Mmg sgt special sikit. Petang tu plan nak jumpa kawan dr KL kat pekan Tanjung Malim. Once again,pekan mode again. Anyway,Putra my dear friend,you such a nice friend that I ever have.Thanks sgt2x sebab sanggup dtg ke Tanjung Malim semata-mata nak celebrate my birthday.Thanks sgt2x sebab bagi presents tu. People ! I got Domo-kun doll !! Yehaaa~ Big thanks to Putra.

p/s : Sebelum p pekan,sempat chitchat ngan Korean student yg tengah promote Kumdo ( type of Korean martial art) depan kampus. Amazing~. Sempat jugalah sebut satu Korean word. Satu je. Even satu word je,dia terkejut dan agak terharu tuu. Saya ckp Tomatsumida,dia ckp Kamsamhamnida. Wahh,gembiranya aku~. Kalau aku jumpa,sure aku ckp lebih banyak Korean words.Teheee~


Malam

 
Hiyaa!
Makan besar ke? haha

Pulang rumah dgn gembiranya sebab Domo-kun ada di tangan gue. haha. Banyak gembila ohh~. Rehat jap,mandi,then mudik terus ke rumah Faezah. Masak2x time ! Gue mau masak sedap2x malam tu. Memang dah plan nak masak something for my birthday.Kiranya,malam tu mmg makan besar la.Thanks very much girl ( Nia,Zaiya,Scha,Fara,Faezah,J and Shila) sebab datang dan tolong makan mlm tu. hehe~. Lepas mkn,balik rumah,buka laptop,buka Facebook,tgk Facebook,terkejut! Hehe. Banyak gilak wishes ! Around 400 wallpost i think.Nasib baik dah reply 1/3 wishes.Malam tu x jadi nak wat assignment pun,habiskan masa dgn reply semua wishes tu. Alhamdulillah,hampir pukul 3 pagi gitu,sesi mereply wish dah habis.Aku terharu weyhh~ Kawan-kawan Facebookku yang dikasihi. Sayang korang !!
 

Thank you for the best wishes,thank you for the Birthday's song especially from TESLians sem 4 yesterday , thank you for cute cards,thank you for the presents. Thank you all my dear friends (St Mary's Convent, SMK DPG, UPSI, CF Crew,Facebook ) and families. I had a blast day yesterday. Love y'all muchos ! THANK YOU ! :))


Main copypaste je dr status Facebook.Hehe. Anyway,thanks very much y'all! Birthday kali ni sgt berlainan dr yg lain. Sangat istimewa walaupun aku agak sedih sikit hari tu. But hey,konklusinya,aku gembira sangat2x hari semalam. Sayang korang sgt2x,really appreciate it. I do had a truly blast day.


Another p/s : 


Khuza cute :Thanks wish aku birthday dlm entri blog ko baru2x ni. So sweet~
Mimi ft Nor : Thanks bagi patung tu. Cute des ! Friends Forever !
Thanks berjuta-juta kpd yg call dan sms. So sorry kalau x reply. 
Sory tak dpt nak upload byk pic,entri sgt panjang. :))
Faezah : Thank ya, call tepat jam 12 mlm just nak wish aku birthday. Syggg kau!
Nia : Thank sebab masakkan kami ayam KFC yg rasanya sebijik mcm ayam KFC.Tehee.






12 comments:

Nurul Faezah said...

Huhu..=( jm12 tuh kn ada sda org kol wish.. huhu

Haryati Molly @ Tunung said...

nice girl with nice activities.. keep it up girl.. *wink*

thebeybeh said...

wah. happy bday..

thebeybeh said...

wah. happy bday..

padle said...

hepi belated bday!

PecahKata said...

blast! blast! blast! it all the time. kehkehkeh.

SheNn said...

@Nurul Faezah haha..sape la org tu ye...

SheNn said...

@Haryati Molly @ Tunungwink! wink! hehehe..:))

SheNn said...

@thebeybeh thank you dear! :))

SheNn said...

@padlethank you! hehehe..

SheNn said...

@PecahKata yeahh..all the time !! :))

NoorVictory said...

Sorry this year's bday you have to be alone and hear my mourn.. Hee =P