Sunday, August 14, 2011

Adakah PERASAAN ini sebenarnya ?

Assalamualaikum W.B.T and hello y'all !

 
Kenapa ya selalu begini perasaannya? Kalau orang tu dah tak ada or tak ada relation ngan dia lagi, baru kita terasa betapa kita perlukan orang tu. Kita terhegeh-hegeh rindukan dia,tercari-cari dia? Kita terasa something lain bila dia dah tiada. To be honest kan, aku pernah dapat perasaan begini. Kamu pernah tak dapat perasaan tu? Aku skang tak lah sebab aku dah overcome perasaan tu.Hehe~


 Tapi kalau boleh kan, aku tak mau lah dapat perasaan begini. Sengsara bah. Ndak keruan hidup kalau dapat perasaan begini.Semua yang dibuat ndak betul.Fikiran entah ke mana. Setiap masa teringat dia. Tengok tu,ingat dia, tengok ni, ingat dia.Bulan-bulan yang lalu, aku ada dapat perasaan begini. Wah, memang tak ketentuan lah. Macam dalam cerita Korea la. :p. Aisehh mau jugak bah mcm cerita Korea. Memang shengal !! Dushh!

Alalala~


Hari-hari mengadu kat kawan, rasa rindu sangat ngan dia. Hati tak senang. Rasa nak berkaraoke je sampai hati rasa senang sikit. Tertanya2x kenapa aku ingat dia lagi ni. Duh ! Lepas tu, kalau boleh, tiap balik keja tu,bawa kawan p tengok laut, tatap laut tu lama-lama. Kalau boleh laut tu bercakap, mesti dia cakap dia dah bosan tengok muka aku tatap dia lama-lama. Hahah!

But then, thanks so much to TIME. Hampir dua minggu aku dapat sindrom perasaan ni tapi kata doktor cinta, biar masa yang mengubatnya.Yess ! Masa merubah semuanya. I’ll just go on with my life. Lama-lama perasaan tu dah tak ada. Takda dah perasaan “begitu”. Well, you know what it is. Doktor cinta saya bilang kan,normal lah tu. Awal-awal jak begitu, lama-lama ndak jugak tu. Well, maybe la.What say you?



Well, pengajarannya sini. Punyailah kenangan terindah dengan orang tersayang anda sekarang sama ada dia dia kawan ke, pakwe ke, makwe ke, skandal ke,apa2x ke or whateverlah. Berbaik2x lah dengan mereka supaya nanti kalau korang dah takde apa2x, tak jugak ada rasa penyesalan n takde rasa bersalah.Inikah pengajarannya? Well friends, pengajaran apa lagi ya? Ekekeke~

PEACE ~


Anyway, thank guys and girls for reading this ya. Sayang kamu laju2x. Ehe! Good afternoon ppl ! Happy fasting yo.


Tips : Lagu2x Ella memang best kalau berkaraoke. Kan? ( Dengar lagu Ella masa taip entri ni, al maklumlah, praktis untuk karaoke akan datang. Biar mantap nanti. Ekeke~ )


8 comments:

ezne ezureen rashid said...

selalu ja kan rasa mcm nih.. sama lah kita. tapi x pa.. mungkin sifat manusia selalu menyesali.. huk3..
be strong :)

AiSyah haSanah said...

betul tu..bila kita dah kehilangan baru kita kita rindu gilakzz.. mayb aku skunk tengan ada sindrom tu jgak sebab rindu kawan2 sekerja aku..aku da jadi penganggur dah...

gud luck sheena..do visit ma blog yeah! http://nuraisyahhasanah89.blogspot.com/2011/08/menganggur.html

Yvonne Iman Felicianus said...

Biasalah tu. Saya juga pernah macm ni. Tengok itu ingat dia dgr lagu ini ingat dia. Tp akan okay juga kan..

mr_mrs mikko said...

chill saja ko..
jan ko pikir2 lagi..
nda bwa faedah jg tu kalo ikutkan hati...
last2 ko yg merana.. ceewaaah, ini nasihat org bpengalaman kunu.

SheNn said...

@ezne ezureen rashid Kan? huhu. Tak suka arr..anyway, thanks ya !:))

SheNn said...

@AiSyah haSanah Lumrahnya Manusia...hurmm, anyway, i will and thanks ya.. :))

SheNn said...

@Yvonne Iman Felicianus A'ahh, dah OK dah skang..hehehe...thanks yaww

SheNn said...

@mr_mrs mikko Itulah bahh...ikut hati binasa kita..aisehhh,iya ka..hehe, thanksss yaww!