Saturday, August 27, 2011

Hati rasa nak kira OMBAK je.



Assalamualaikum W.B.T and hello y'all


I need to find myself back.

Bila runsing dan sedih, kadang-kadang kita perlu bersendiri dan tenangkan diri kan?. Jadi, aku decide untuk hilangkan diri selama 2 hari bermula hari ini. Ke mana? Entahlah. Yang penting aku dapat ketenangan hati aku semula and bermuhasabah diri. Hidup buat aku sangat DOWN beberapa hari ini. Muka je nampak gembira tapi hati? DIA je yang tahu. Sakit dah hati sebab nangis je sokmo. Huhu. Mood raya dah hancur dah. Tak ada hati nak sambut raya dah. Nak ber'reunion' pun, tak ada hati nak attend. Hurm. SO? I kena p satu pulau, tgk laut, renung2x laut,kira ombak laut dengan harapan hati dan fikiran dapat ditenangkan. Heee~. Anyway, daaa~:P



3 comments:

Magrib said...

Wah! entry anda sngt cool, suka dan minat nk baca. penulisan yang menarik. Suka dan follow anda ya..

Entry terbaru saya
Emma Watson got pretty legs
(18sx) Ramai suka anime sebab ini lah!
The most happiest women in the world

::budak:: said...

nak ikut :)

shasshaDanial said...

Wah tengok laut memang solution terbaik. :)