Sunday, January 9, 2011

BETUL ke ni ??

Assalamualaikum geng ! Salam Hari Ahad !


Aloha ppl ! Akhirnya setelah menghabiskan masa dgn menonton 2 movie dan membaca Pride and Prejudice by Jane Austen akhirnya aku dapat meng"online"kan diri ku !Ingin ku bicara disini bahawa 3 Idiot sangat funny and full of precious meaning OK ! Kamu patut tgk 3 IDIOTS .Sorority Boys? Hah,full of crap but so so funny. Dapat je online,apalagi buka mukabukuKU dan blogKU.Sebaik je dapat masuk,terkejut aku wei ! Facebook nak shut down 15 March 2011 ni ! Kat FB, semua busy share link FB dah nak ditutup this 15 March 2011. Kat BLOG pulak, ramai blogger wat post pasal benda comel ni ( Aku pun termasuk gak.Hihi). ish3x ! 



All is WELL ! Haha.



But bagi aku kan,rasanya perkara ni tak betul ! NONSENSE ! It just an internet rumour OK . THIS IS BIG FAKE ! Haha. Ayat tu bah, ayat tak dapat terima kenyataan. Haha ! Nahh,betul ke tak,kita tunggu 15 March ni ye ! Satu hal yang pasti. LIFE MUST GO ON WHEN FACEBOOK IS GONE. ( Kalau betul la..haha ). Apapun,maybe ini boleh mengurangkan sikit rasa tak senang dihati.



Rumor! Rumor ! Rumor !




SEE ! Taken from THIS BLOG



~ SMILE ~

2 comments:

Ifa Zafrah said...

Mmg rumourrrr!! (xbleh terima knyataannnnn)

tim said...

saja buat gempak....