Friday, March 25, 2011

Kecewa aku kat AARON JOHNSON !

Assalamualaikum W.B.T dan selamat petang oh kamu yang comel.

Hai! Hai ! Tadi kan, tadi kan . . aku tengok satu filem ni. Filem yang memang seratus peratus kehidupan remaja. Filem tu diberi nama Angus, Thong and Perfect Snogging ! Cerita ni memang seronok di tgk kalau kamu orgnya berjiwa remaja. Walaupun cerita ni agak sengal2x sikit tapi bagi aku boleh layannlahh sebab aku sgt suka tgk cerita omputeh yang bercirikan remaja yang gila2x. Sapa yamg mau belajar cakap English British memang seseuailah kamu tgk cerita ni. Fully British Accent !



Ada satu pelakon yang amat menarik perhatianku masa tgk cerita ni. Sapa lagi kalau bukan pelakon utama lelakinya..memang kacak gilakkk ! Kata omputeh, HANDSOME !! Macam iras2x muka Zac Efron pun ada.




Memandangkan dah tertarik, maka aku carilah nama dia yg benar2x dan nama sebenarnya Aaron Johnson ! Lahir tahun 1990,jadi bleh agaklah kan umur dia berapa? Masih muda kottt ! Tapi . . tapi . .tapi.. tapi kann . .dia ni muda2x lagi tapi style dia dah macam org dewasa. Umur 20 tahun tapi penampilan sangat2x matang! Dan yang paling mengecewakan, sangat mengecewakan, dia dah ada tunang dan tunang dia berumur 42 tahun ! 42 TAHUN ok ! 42 TAHUN ! Ish! Ish ! Cinta tak mengenal usia. Cinta tu buta, ya sangat BUTA ! Huhu.



NO KOMEN.;p

Oklah, untuk Aaron Johnson, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat bersama Sam Taylor-Wood. 

" Cinta tak mengenal usia.Ternyata betul."


1 comment:

Nurul Faezah said...

Haha! Mcm Nanny McPhee muka tunangnya nih.=P